Üdv a kiddygrade-foreveren By:Edina
Menü
 
KiddyGrade
 
Galéria
 
Letöltés
 
KiddyGrade2

Kiddy Grade 2

Tonya írta 2006. October 09. - Mon - 15:20kor.

Folytatódik a népszerű sorozat!

A The Melancholy of Haruhi Suzumiya - SOS Dan Radio 35. adásában Hirano Aya - aki Lumiére hangját is adta - bejelentette, hogy készül a Kiddy Grade második szezonja! A magyarul Csajkommandó címen futott sorozat folytatásáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Eclair és Lumiére további kalandjaira koncentrál.


Forrás: www.gportal.hu/fullmetal

 

A sztori a következő: a KG1-en Eclair-é és Lumiere-é a vezető szerep, akik kitűnő szolgálatot nyújtottak, mint ES tagok.  A háborút megnyerték és a válság megszűnt. Ők kimentek a saját akaratukból a Tejútba (ez nem biztos, hogy tejút). A világ kinézete alapvetően nem változott, kétes, hogy ilyen sok év után az előző munkák fejlődésében az új sztori megtörténik. Feltűnik két új karakter és kialakítják a K-G2. Bázist. Kufi-yu és Asuku-ru lesznek a hősnők.

 -----------------------------------------

ES tagok Éclair és Lumiére bele voltak bonyolódva egy harcba, hogy meghatározzák a Galaxis sorsát és uralkodtak a veszélyen. Akárhogyan, az évek múltak és a Galaxis beleesett egy másik káosz korszakba.A z általános Kiddy Grade univerzum maradéka nem változott és a történet ott folytatódik, ahol az első széria véget ért. A z új hősnők Suku-ru (Lumiére hasonmása) és Kufi-yu(Éclair hasonmása).

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vélemények
 
Extrák
 
Grafika
 
Számoló
Indulás: 2005-08-31
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!